fbpx

Стани част от екипа ни!

Бъди цяло лято на гребена на вълната като част от нашия екип!

Искаш ли работното ти ежедневие да е изпълнено с позитивни млади хора с идеи, да напредваш във водните спортове и да предаваш нататък любов към морето? Стани сърф инструктор и направи лятото си изпълнено със смисъл.

logo-wws
scuba-diving-international-logo-C75A70DE63-seeklogo.com

Обучения

Сърф училище Акаша е международно сертифициран център по уиндсърф и предлага обучения за деца и възрастни във водните спортове -сърф, уиндсърф, кайтсърф, SUP (Stand up paddle board), уингсърф, SUP йога. 

Сърф училището предлага  сертифицирани обучения по гмуркане и провежда редовни занимания по плуване. 

logo-wws
scuba-diving-international-logo-C75A70DE63-seeklogo.com

Co-Working

Място на плажа, където oткриваш истински баланс между работната среда, динамиката на водните спортове и отпускащата атмосфера на природата!

original-3721

Инициативи

Мисията на училището е да повиши морската култура в България. 

Училището запознава всеки с богатствата на черноморската среда, чрез преподавателска си дейност, инициативите за чистотата на плажовете, представя позитивите за психическото и физическото здраве за хората със специални нужди и  работи активно в посока създаване на информационни кампании за безопасност в морето.

Обучения за деца

Морето е предизвикателна среда, която възпитава в децата уважение към заобикалящия ги свят и дава различна перспектива за възможностите им.

Какво казват хората за нас?

5/5
5/5
5/5
Translate

Поръчай по имейл